Ontdek de sappen van Zus&Sap

Gezond genieten voor lichaam en geest

Binnen de wereld van welzijn en vitaliteit komt er een bedrijf naar voren dat niet alleen sappen aanbiedt, maar ook een ware ervaring van puurheid levert. Maak kennis met Zus&Sap, opgericht door twee gepassioneerde zussen, Thekla en Joselien, met als doel om jou te laten genieten van hun verse groente- en fruitsappen zonder toevoegingen.

Het verhaal achter Zus&Sap

Thekla en Joselien, twee zussen met een passie voor gezondheid, begonnen hun ondernemingsavontuur in februari 2015. Ze besloten hun liefde voor welzijn om te zetten in actie. Hun reis van traditionele werkplekken naar de wereld van groente- en fruitsappen weerspiegelt een zoektocht naar welzijn – niet alleen voor henzelf, maar ook voor hun klanten.

Het Zus&Sap aanbod

Zus&Sap staat bekend om zijn groente- en fruitsappen, die met zorg worden samengesteld uit lokale ingrediënten. Deze sappen zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bieden een scala aan voordelen voor zowel lichaam als geest:

  • Voedzaam: Het bevat een schat aan voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om te gedijen.
  • Verfrissend hydraterend: Met hun vochtinbrengende eigenschappen zijn deze sappen een verkwikkende dorstlesser en dragen bij aan een stralende huid. 
  • Boost voor immunsysteem: De rijke voedingsinhoud kan je immuunsysteem een welverdiende boost geven.
  • Natuurlijke energie: De aanwezige voedingsstoffen zorgen voor duurzame energie zonder de nadelen van suikerhoudende dranken.
  • Ondersteuning spijsvertering: De sappen ondersteunen een gezonde spijsvertering.
  • Antioxidantenrijk: De sappen bevatten antioxidanten die de celgezondheid ondersteunen.

Een perfecte aanvulling op ademsessies

De verfrissende sappen van Zus&Sap vormen een ideale aanvulling op ademsessies. Na een diepgaande ademsessie bieden deze sappen je lichaam de essentiële voedingsstoffen om te herstellen en te revitaliseren. Terwijl je lichaam open staat voor vernieuwing, helpt het drinken van een sap na de ademsessie om de balans tussen je lichaam en geest te verbeteren.

Voor meer informatie ga dan naar: www.zusensap.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdekken wat bewust ademen voor jou kan betekenen?

Met dit gratis e-book help ik jou om de kracht van adem te (her)ontdekken, voor een betere gezondheid en meer rust in je leven.