NLP Coaching

Sta jij ervoor open om jezelf te ontdekken en op zoek te gaan naar een positieve mindset? Je dagelijkse belemmeringen en overtuigingen die jij nu ziet, kun je uiteindelijk omdraaien naar een andere blik. Bij NLP coaching leer je hoe je dat doet, het krijgen van zo’n andere kijk op de wereld en de mensen om je heen.

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin we altijd bezig zijn, we moeten steeds meer van onszelf en we gaan maar door. We zijn onszelf totaal kwijt geraakt. Wie zijn we en wat willen we nu echt in ons leven? NLP coaching helpt je evenwichtiger en gelukkiger in het leven te staan. Ik heb daar mijn eigen draai aan gegeven om jou in je kracht te zetten.

NLP staat bekend als: Neuro Linguïstisch Programmeren

en staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren.

Bij mijn NLP coaching staat zelfontwikkeling en bewustwording centraal. Je wordt je bewust van de onbewuste sturing achter alles wat je doet. Je manier van communiceren, je gedrag en je emoties. Ik breng jou graag weer in balans met jezelf met behulp van de natuur. Tijdens de NLP coaching leer je imperfectie waarderen, het beste in anderen ontdekken en leer je hoe jij als persoon de wereld een beetje beter kunt maken door gewoon jezelf te zijn. Je krijgt meer invloed op jouw eigen gedrag en kunt je communicatie ontwikkelen. 

Bij Yara Groot Coaching leer je deze manier van jezelf ontdekken op een unieke, liefdevolle en eigentijdse manier. Niet alleen uit een boek of aan de hand van schrijfopdrachten, maar door in gesprek te gaan met mij. Door met elkaar te praten ontdek je pas echt wie je bent.

Wat kun je verwachten van mijn NLP coaching?

Een door mij samengestelde NLP coaching sessie waarin wij samen in gesprek gaan.

Mijn doel is dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt tijdens deze sessies. Ik stel vragen en ga in op wat jij wilt vertellen, het is geen geforceerd of statisch gesprek. Wandel jij liever tijdens een coaching sessie dan dat je op een stoel zit? Ook dat is bespreekbaar!

Je start met een eenmalige coaching sessie van 1,5 uur op een externe locatie. Iedereen ervaart een unieke en persoonlijke sessie. Mijn NLP coaching sessies zijn gericht op jouw eigen doelen of problemen die je wilt bespreken. Ook als je niet het gevoel hebt dat je ergens specifiek mee zit, maar wel behoefte hebt aan een luisterend oor dan is mijn NLP coaching ook voor jou! Na deze eenmalige NLP coaching sessie kun je samen met mij stappen in een langdurig NLP traject, waarbij ik jou een langere periode ondersteun in het vinden van die balans en basis waar je naar op zoek bent.

Meer balans in je leven en je hart volgen

Na de NLP coaching sessie heb jij de eerste stap gezet naar meer balans in je leven. Ik leer jou hoe jij je hart kunt volgen. Je ontdekt wie je bent, waar je voor staat en waar je naartoe wilt in het leven. Je ontdekt succesvolle en ook beperkende patronen en overtuigingen zodat jij precies weet wat je tegenhoudt op dit moment en wat je juist in beweging kan brengen. Je leert hoe je dit kunt veranderen of juist kunt inzetten. Je ontdekt je eigen kracht en kunt je doelen helder en positief formuleren. Niet alleen tijdens de NLP coaching sessie krijg je ondersteuning, ook in de periode erna kun je altijd bij mij terecht.

Voor wie is deze NLP coaching?

Heb jij last van:

Dan is deze NLP coaching wat jij nodig hebt!

Wil jij het beste in jezelf naar boven halen en zelfverzekerd in je schoenen staan?

Kies dan voor een unieke NLP coaching sessie bij mij!

Goed om te weten: je kunt deze NLP coaching ook in combinatie met de ademcoaching volgen.

Ontdekken wat bewust ademen voor jou kan betekenen?

Met dit gratis e-book help ik jou om de kracht van adem te (her)ontdekken, voor een betere gezondheid en meer rust in je leven.