Ademcoaching

We doen het altijd, de hele dag door en ons hele leven lang: ademen. Zonder een ademhaling ben je er niet. Ademhaling is de basis van het leven, zodra je geboren werd was dat het eerste wat je deed. Waarom zijn wij er ons dan niet bewust van?

Ben jij op zoek naar de balans en verbinding met jezelf?

Dan kun je naast je leefstijl, mindset, sport en voeding bij ademhaling ook veel bereiken.

Ontdek de kracht van adem

Bewust ademen helpt onder andere tegen stress, slaapproblemen en vermoeidheid. Iets wat we allemaal wel eens ervaren. Heeft ooit iemand tegen jou gezegd: je zit hoog in je ademhaling? Waarschijnlijk niet. Bij mijn ademcoaching leer je hoe je bewust om kunt gaan met je ademhaling waardoor je je zuurstofcapaciteit vergroot. Door het ademen hoef je niets te vertellen. Ik werk met een verbonden ademhaling, waardoor we je lichaam en geest met elkaar verbinden.

Ademhalen is het belangrijkste lichaamsproces waar je zowel bewust als onbewust mee bezig kunt zijn. Ademen heeft zonder dat wij dat door hebben een weerslag van hoe wij denken we ons voelen, ook bij jou. Wanneer je die verbinding met ademen mist, mis je de verbinding met het leven. Ademhaling gaat altijd door, zonder dat je daar bewust bij stil staat. 

Wat kun je verwachten van mijn ademcoaching?

Met mijn ademcoaching leer ik jou hoe je bewust terug kunt gaan naar je basis: je ademhaling. Ik leer je ademen en je verbonden te voelen met je ademhaling, zodat jij de verbinding met jezelf kunt terugvinden. Voordat wij starten met een ademsessie (of dit nu een eenmalige sessie of een langer traject is) hebben wij een intake gesprek. Ik zorg er namelijk voor dat mijn ademcoaching altijd zo persoonlijk mogelijk en op maat gemaakt is, daarom wil ik jou graag leren kennen.

Mogelijkheden

Intensive Breathwork Pakket
Investering: 650,- (incl. BTW)
Wil jij er echt helemaal voor gaan en gun jij jezelf de kracht van adem? Dan is het Intensive Breathwork traject perfect voor jou!

De ademsessies zullen bij mij thuis plaatsvinden. In deze sessies werken wij aan een bewustere ademhaling, zodat jij meer rust en energie zal ervaren in je dagelijks leven. Ik begeleid je tijdens de sessies op een manier waar jij je fijn bij voelt en mijn doel is dan ook om jou echt op je gemak te stellen. Vind je het spannend? Maak je geen zorgen, iedere maand zetten we weer wat nieuwe stappen en groeien we uiteindelijk naar een mooi uitgangspunt: een leven waar je blij van wordt!

Breathwork Onderhoudspakket 
Investering: 450,- (incl. BTW)
Ontdek het belang van ademhalingsonderhoud met het exclusieve Breathwork Onderhoudspakket! Na het ervaren van het Intensive Breathwork pakket, is het essentieel om je ademwerk te blijven ondersteunen. Deze 4 ademsessies van 1,5 uur, één keer per kwartaal, bieden continuïteit en verdieping voor jouw ademhalingstransformatie. Deze regelmatige onderhoudssessies helpen je om de positieve effecten van het Intensive Breathwork pakket te behouden en verder te integreren in je dagelijks leven. Door je adem te blijven cultiveren, vergroot je jouw veerkracht, bewustzijn en welzijn op de lange termijn. Investeer in jezelf en maak ademhaling onderhoud een prioriteit voor een blijvende transformatie!

Eenmalige Ademsessie
Investering: 140,- (incl. BTW)
In een volwaardige ademsessie van 1,5 uur zet jij de eerste stap naar de nieuwe jij. Een waardevolle ademsessie waarin ik jou leer kennismaken met bewust ademen. Ik begeleid je tijdens de sessie op een manier waar jij je fijn bij voelt en mijn doel is om jou op je gemak te stellen. Geen zorgen, we gaan niet meteen aan de slag met intense ademoefeningen, we beginnen rustig. Stap voor stap. Voel je na deze ademsessie dat dit het voor jou is? Dan kun je ervoor kiezen om samen de volgende stap te zetten naar het Intensive Breathwork! Maar voor nu: kom eens langs, maak kennis met de kracht van adem en voel de verbinding met jezelf. Niets moet, alles mag. 


Duo sessie
Investering: 220,- (incl. BTW)
Breng samen met je partner, familie of vriend(in) een moment van verbinding tot stand door bewust te ademen. Deze gezamenlijke ademsessie van 2 uur helpt jullie om obstakels te overwinnen, een diepere connectie te ervaren en vastgeroeste patronen te doorbreken. Neem de tijd om even weg te stappen van woorden en de verbinding op een dieper niveau te verkennen. De band die jullie na de sessie voelen, zal doorklinken in jullie dagelijks leven, waardoor jullie relatie nog sterker wordt.

Meer rust, een grotere concentratie en beter slapen

Na deze ademcoaching ben jij meer bewust van je ademen en ook wat een ademhaling voor je kan doen. Je leert hoe jij terug kunt gaan naar jouw basis en daardoor meer rust kunt ervaren. Na de sessie geef ik je nog een aantal ademhaling tips mee zodat je dit thuis kunt voortzetten. De balans en het bewustzijn wat je in deze ademsessie leert kun je al snel merken in je dagelijks leven. Door bewust bezig te zijn met je ademhaling ben je een stuk rustiger, kun je beter slapen, vergroot je je concentratie en kun je met meer aandacht werken. De moeite waard dus!

Voor wie is deze ademcoaching?

Heb jij last van:

Dan is deze ademcoaching wat jij nodig hebt!

Wil jij bewust bezig zijn met je ademhaling en ontdekken wat het voor jou kan doen?

Kies dan voor een ademcoaching sessie bij mij!

Goed om te weten: je kunt deze ademcoaching ook in combinatie met de NLP coaching volgen

Ontdekken wat bewust ademen voor jou kan betekenen?

Met dit gratis e-book help ik jou om de kracht van adem te (her)ontdekken, voor een betere gezondheid en meer rust in je leven.